lunes, 30 de enero de 2012

El otro día....

Bones tardes amics meus tots!
Donem per encetat aquest blog, avui dilluns 30 desde la Upf.
Que fem a la Upf:
 - estudiar?
 - mirar churris?
 - intimidar a nens de primer per a menjar-nos el seu bocata?
 - comprar els bitllets de russia?
 - mirar pagines de nenes maques al facebook?

Si, ho sabem, no només hi ha una resposta correcta però n'hi ha una que és el motiu principal:
Marxem de viatge.

Hhhhggggg todo empezó una calurosa tarde de verano en hgggg primer piso, tercer piso, que se yo? cuando dos elementos de acomodación pasaban las horas fuera de sala hablando de posibles viajes.

Van parlar d'Australia, van parlar de Xina i van parlar del Transiberià. Al final van enllaçar tot el que van poder i així va començar tot. Separats per milers de km, els dos joves emprenedors van iniciar una fructífera recerca de ciutats i territoris que va donar a peu a una primera ruta pel viatge, la qual ja seria practicament definitiva.

Marcellus & Komu viatjaran per Russia, Mongolia, Xina, Vietnam, Cambotja i Tailandia en els próxims mesos i esperen anar relatant les seves aventures i desventures (si es que els diferents governs no ens censuren).

No volem deixar de citar en aquesta primera entrada a gent que sense ella no podríem fer aquest viatge i ni tan sols ens hauria arrivat a passar pel cap. Roger Riu, Sonia Molina, Alba Oliveres, Jorge Carreras, Ainhoa Morodo, Gustavo i de més gent que ens fan sortir les llàgrimes només pensar-hi.
Més agraïments als nostres mecenes doncs sense els seus serveis regalats no sortiriem ni de Badalona: Alvaro Sarrià, Sonia Fernandez, Raul Pazos i Nil Barutel.

Komu & Marcellus

No hay comentarios:

Publicar un comentario