martes, 23 de junio de 2015

Road to Jakarta

Aquest any abandono el chai, la Parvati i les barbes sikhs però repeteixo amb els tuk tuks, la suor tropical i els plats interminables d'arròs: Indonèsia is coming. 

Debutaran en això dels viatges a tomar por culo tres noies de les quals espero que facin cameos per aquest blog (Mònica, Mariona i Júlia) i un curtit viatger (Albert) que ja em coneix al nivell de saber amb quina camisa sortiré a la nit balinesa. 

Com que viatjar per les més de 17.000 illes d'Indonesia ens portaria uns anys i disposem d'un mes farem unes poques menys. Java serà la primera, on palparem l'empremta budista de l'illa a Yogyakarta i veurem jocs de sulfurs, fums i colors en diversos cràters en una experiència Cuarto Milenio. Després anirem a l'arxi-coneguda Bali a fer rutilles en moto i a la no tan coneguda Nusa Lembongan a provar la platja i el marisc tropical. A Flores i Komodo farem ruta amb barca i sacrificarem als Dragons el primer guiri australià que es despisti. Finalment volarem a Sumatra on tindrem trekkings per volcans i selves i farem el Robinson Crusoe a les illes Banyak. 

Que comenci l'espectacle!


No hay comentarios:

Publicar un comentario