lunes, 26 de agosto de 2013

De San Francisco a l'Habana o Ruta Virreinal por Nueva España

Com no pot haver sud sense nord, i l'any passat ja vem fer el sud, aquest cop apuntarem al nord, a Nord-amèrica. Així que farem Estats Units, Mèxic i Cuba per tastar de cultures ben diferents però amb unes relacions molt forets i m'atreviria a dir que terribles.

Començarem a la cosmopolita San Francisco, per anar del paisatge alpí de Yosemite (http://es.wikipedia.org/wiki/Yosemite) al desert made in Far West de Nevada i Arizona on ens cobrirem d'or als casinos de Las Vegas i ens fotrem una hamburguesa doble acompanyada per aigualit cafè nord-americà en qualsevol Drive Inn de la Ruta 66.
Creuant per Nogales una de les fronteres més vigilades del món entrarem en territori mexicà visitant Guanajuato i el DF en plenes Fiestas Patrias. A Oaxaca menjarem chapulines i beurem pulque a Tepoztlán. Buscarem tresors maies per la selva de Chiapas i ens fotrem un bon xapuzón als cenotes del Yucatán. Finalment, volarem a Cuba i ens la farem de punta a punta (de l'Havana a Santiago) si els tifons i Fidel ens ho permeten.

Mes i mig d'aventures que un humil escrivent intentarà relatar com i quan bonament pugui... Que empiece el espectáculo!


1 comentario:

  1. eeuu,mèxic.la còlera d'aguirre mira per on em

    cau bé,el nom de aguirre,serà per la pilota.

    entre coginato,texolin,i oxaxi, vaya noms,no us

    perdeu.ho teniu bé a Santiago, ara plou, la

    tieta i yo, el diumenge anem a prop entre

    pontevedra i orense.

    je, je, je, que disfruteu molt.

    joan marc, no et gastis molts diners, al joc

    una abraçada

    tiet amadeo







    ResponderEliminar