domingo, 4 de marzo de 2012

Fetixisme sovietic


Avui la idea era anar al Kremlin, al Mausoleu de Lenin etc. pero es veu que pel tema de les eleccions presidencials han xapat el garito i ens han fotut els plans. Finalment ens hem dedicat a visitar les parades de metro que efectivament son molt mones pero vista una vistes casi totes. Val a dir pero, que son molt instructives i gens monotematiques, aixi tenim la parada en que ens explica com la liaven els partisans contra els nazis, la parada que ens explica com funciona una central electrica, la parada que exposa la revolucio de 1905 que va acabar amb una matansa etc.

A part de metros hem visitat el Museu de la Gran Guerra Patria, un museu relativament modern on texpliken com els sovietics van vencer els nazis a la 2GM. Per suposat to expliquen a lo grande, amb soldats gegants enarbolant banderes rojes i amb un ampli ventall darmament exposat. No obstant no tenia el carisma del Museu de Artilleria que vaig visitar a St Petersburg, un museu mes viejuno i freak amb una sala dedicada al senyor Kalashnikov i una altre dedicada als gossos bomba (http://es.wikipedia.org/wiki/Perro-mina_antitanque) amb taller per nens pk els dibuixesin!! En resum que el museu de Moscou seria com una specie de CCCB o Macba i el de St Petersburg seria lantic museu de Zoologia de Ciutadella.

En fi, mentre debato si fotrem una specie de Voll Damm russa de 8% aquesta nit o sperarme a beuremela en les aburrides hores al tren us deixo, segurament per uns dies ja que dema agafarem el transiberia i wifi o internet stable nomes Putin sap quan en tindrem.

Aquesta nit hem sofert un dur bombardeig pero el Marcel ha demostrat ser molt habil amb el 88mm abatent dos Stukes. 

5 comentarios:

  1. jajajajaja....grans visions de la Rússia blanca! No heu anat al museu dels gulags (camps de treball...bueno de concentració millor dit) que hi ha a Moscú???I no heu flipat amb la gran quantitat d'entrades d'artístes que te el teatre bolshoi??!!! jijiji...
    bona birra i bon transiberià
    el temps sense saber de vosaltres
    només Putin Sabrà!
    XDXD

    ResponderEliminar
  2. Bé a veure quan veiem mes fotos, que son escasas i els que no podem fer aquests viatjets, així veurem món. Bon viatge per al Rùssia centrtal i Montgòlia.

    ResponderEliminar
  3. Hola Joan Marc, soc el padrí, disfruta molt i no et barallis amb els rusos, per cert, que tal les nines ruses???.
    Petons.
    Joan Carles.

    ResponderEliminar
  4. Joan Marc
    Soc la tieta-padrina,vaig quedar molt sorpresa per la teva foto bèl-lica “al ataque” ......, només entrar a Rússia ia la vols liar ??
    Et segueixo cada dia, cuida’t molt.
    Petons
    Núria

    ResponderEliminar
  5. joan marc
    soc el tiet amadeo,quina aventura que esteu fent,

    aprofiteu-lo força, et segueixo,tot molt bé
    una
    abraçada

    ResponderEliminar