jueves, 1 de marzo de 2012

Primeres impresions de la Mare Patria Russia

Amb la limitada experiencia que dona 2 dies per la Mare Patria ja podem observar un seguit de caracteristiques tipicament russes (o almenys peterburgueses)

1. No existeixen els cotxes blancs, TOTS els cotxes son negres degut a la merda que porten a sobre. Merda que no es altre cosa que rasputitza (fang barrejat amb neu) que no nomes sinstala en cotxes, terres i parets sino tambe en els nostres pantalons.

2. Militars a punta pala, cadets de 12 anys passejant pel port, sargents fent cua al McDonalds, donotes d-edat avansada fent petar la xerrada a l-estacio central etc.

3. Les jovenetes ruses son unes barbies i les iaies ruses son abonades de ibercamera. (Sembla que kuan et jubiles et regalen un abric de pells o en el seu defecte un barret).

4. Les misses ortodoxes son extenuants, es santifiquen mes de 50 cops durant la cerimonia i sajonollen una vintena de vegades. Pur airobic.

5. Els nens van amb una pala de platja per jugar amb la neu pero sobretot per netejarla dels carrers i servir aixi dsd ben petit a la Mare Patria.

En fi, us deixem amb les practiques militars dartilleria fetes avui al mati en la desfilada-presentacio dels nous missils balistics...


5 comentarios:

  1. El punt número 5 m'ha impactat jaja Estava esperant notícies russes! Abraçades! Aquí a Bcn fa un temps de primavera - verano dona guuuust!

    ResponderEliminar
  2. Bueno JM me alegro que estáis bien. Lo que cuentas de momento me es conocido, pero no deja de ser interesante ver cómo la Europa occidental ve a la oriental, jajaja! Me ha gustado la foto
    Saludos, Noemí y Angel.

    ResponderEliminar
  3. JM!!!! estas gozando no..... estaré al tanto de tu diario de viajero a ver que me cuentas... un beso
    ATREVIDOOOOOO

    ResponderEliminar
  4. Salutacions al camarada Lenin.

    Don Óscar Fernández, comte-duc del Baix Llobregat.

    ResponderEliminar
  5. sóc ultra fan!
    no tinc arrels russes doncs.
    ja mexplicareu si veieu xinos amb el cabell arrissat.
    Jo crec que tampoc.

    en fi nois, abrigueuvos molt! i seguiu escrivint que mencanta!!
    he rigut molt amb les dones d'ibercàmera.

    muaaa!!!
    se us troba a faltaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

    ResponderEliminar